Шановні члени трудового колективу ДНМУ!

Профспілковий комітет працівників ДНМУ повідомляє Вас, що розпочав підготовку до проведення новорічних свят.

Як й попередні роки , ми звернулися до адміністрації  надати профспілковому комітету актуальні списки ОСНОВНИХ працівників усіх підрозділів ДНМУ (від відділу кадрів) та актуальні списки членів профспілки ,які відраховують внески (за даними бухгалтерії). Сподіваємось, що це станеться як найшвидше.

Додатково сповіщаємо, що у списку, який нададуть нам профорги (або уповноважені особи) кафедр, інших підрозділів ДНМУ згідно таблиці, яку Ви заповните, треба враховувати дітей, яким станом на 01.01.2022 р. не виповнилось 15 років, тобто всі діти віком 14 років включно.

То ж, час готуватися до свят! Розмір матеріальної компенсації буде визначений профспілковим комітетом, виходячи  із середньої вартості новорічних подарунків у роздрібної торгівлі.

Проведення корпоративних вечорів можливе за умов послаблення карантинних обмежень на відповідну дату на відповідній території, та наявного сертифікату про дві дози щеплення  від осіб, які забажали прийняти участь у корпоративі. За недотримання цих умов профспілка не буде розглядати питання про надання коштів на святкування.

Чекаємо заповнених таблиць не пізніше 15 грудня 2021 р. на  е–пошту:  solo_oniko@ukr.net

Дякуємо, що Ви нами!

голова профспілкового комітету