Добрий вечір, шановні члени профспілки та трудового колективу!

Тільки що на офіційному сайті ДНМУ розміщене повідомлення про те, що сайт первинної профспілкової організації є фейковим.

Як Голова первинної профспілкової організації працівників ДНМУ офіційно заявляю, що сайт дійсно не має ніякого відношення до офіційного сайту Донецького національного медичного університету.

Сайт ППО працівників ДНМУ є інтелектуальною власністю профспілкової організації та усі права охороняються законом.

Насправді, розміщення цього повідомлення свідчить лише тільки про одне – з’явилося альтернативне джерело інформації, яка геть відрізняється від того, що про бачите та читаєте на офіційному сайті ДНМУ та чуєте на численних зібраннях. Це повідомлення – прояв люті та безсилля по відношенню до правди. Вони нехтують Конституцією України, Законом “Про iнформацію”. Це є наступом на свободу слова та прямим втручанням в діяльність профспілок.

Попереджаю гарячі голови в адміністрації університету, про в разі продовження порушення Законів України, профспілковий комітет працівників ДНМУ звернеться за захистом своїх прав до правоохоронних органів, преси, Верховної Ради та гаранта Конституції.

І ще про проведення Конференції профспілки. Це дійство – дійсно фейк, до якого ми не маємо ніякого відношення. Тому що, по-перше: є наказ №395 від 24.09.21р. пункт 8, за підписом ректора Кондратенка П.Г., який забороняє проведення будь-яких масових заходів. По-друге. Виборний орган Первинної профспілкової організації працівників ДНМУ оголосить та проведе профспілкову Конференцію у законний спосіб після скасування (пом’якшення) карантинних обмежень, про що Вам стане відомо завчасно. Актуальна інформація буде й надалі на нашому сайті.

Бажаю здоров’я та витримки .

Дякую, що Ви з нами!

Голова ППО працівників ДНМУ